Дигитален маркетинг услуги 2021

SEO компания днес? (включително неговата скорост, визуална стабилност и цялостна реакция). Можете да използвате Google Search Console и свързаните с нея разширения, за да видите как вашият сайт се измерва с Core Web Vitals. Google казва, че опитът на страницата

67% от интернет трафика се осъществява от мобилни телефони! Не губете този трафик просто защото уебсайтът ви не е оптимизиран за мобилна употреба. Стремете се да бъдете възможно най-достъпни. Ако някой търси в мобилния си телефон, той трябва да може да получи същата информация и да се радва на страхотно изживяване, както на настолен компютър.

Google My Business: Наличието на добре оптимизиран и проверен профил в Google My Business (GMB) е много важно, тъй като се счита за най-важният фактор за класиране в резултатите от картите. Актуализирайте и защитете профила си в GMB, така че да имате собствена онлайн идентичност, а шансовете вашият бизнес да се появи в локалното търсене на Google е повече. Уверете се, че сте възможно най-конкретни, когато добавяте информация към вашия GMB профил. Вижте дори повече подробности на сайта изработка на сайт.

Местен SEO? Няма проблем! Този клиент е местен магазин, обслужващ района на три окръга в Южна Флорида. За тях беше жизненоважно да се появят в 3-Pack на Google, за да генерират повече пешеходен трафик към местния си магазин. Когато започнахме да работим с тях, те почти нямаха местно присъствие в Google. Днес местният им бизнес се появява в пакета 3 на Google за 27 различни ключови думи. Нашата достъпна SEO услуга позволява на нашите клиенти да бъдат конкурентоспособни, дори срещу по-големите си конкуренти. Нашите SEO услуги започват от $ 1000 / месец и те дават на нашите клиенти гъвкавост да разширяват нашите услуги, тъй като им помагаме да станат по-печеливши. Макар че това може да звучи скъпо в сравнение с евтините SEO пакети от 99 долара, предлагани в Craigslist от сенчести компании, трябва искрено да се запитате: „Кой наистина искам да управлявам усилията си за маркетинг на малкия бизнес?“

Местната SEO е добра отправна точка за повишаване на осведомеността за вашата марка. И все пак по-важно е да разберете аудиторията си. И с правилната стратегия ще сте повече от подготвени да достигнете до повече клиенти и да увеличите продажбите си чрез конверсия. Вижте дори повече информация на сайта https://izrabotkanasait.eu/.